Ilmoitusten poisto käytöstä, kun laitteet muodostavat yhteyden verkkooni

Ilmoitusten poisto käytöstä, kun laitteet muodostavat yhteyden verkkoon:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Siirry Älykoti-kohtaan ja napsauta Älykodin valvonta -osion Näytä-painiketta.
    • Napsauta sovelluksen pääikkunan Älykodin valvonta -kohdan Näytä-painiketta.
    • Klikkaa <verkon nimi> -linkki', joka näkyy pääikkunan alaosassa.
  3. Napsauta Älykodin valvonta -ikkunassa Vaakasuuntaiset pisteet-painiketta verkon vierestä ja valitse kohta Ota ilmoitukset pois käytöstä.

Sovellus ei näytä enää ilmoituksia, kun jokin laite muodostaa yhteyden tähän verkkoon.

Voit myös kytkeä ilmoitukset pois päältä valittua verkkoa koskien, kun Kaspersky-sovellus näyttää sinulle ilmoituksen, että laite on muodostanut yhteyden tähän verkkoon. Voit tehdä sen napsauttamalla ilmoitukset-ikkunassa linkkiä Poista tämän verkon ilmoitukset käytöstä.